tirsdag den 25. februar 2014

Glimmer-tirsdag

I dag har været glimmer-tirsdag. På Instagram er det et hit, at have glimmer på, tage et billede, og dele det med netværket - om onsdagen. Det hedder så fint: glimmer-onsdag. Jeg kunne ikke vente til i morgen, og besluttede mig altså for at tyvstarte med glimmeret på en tirsdag.

Jeg går aldrig i glimmer. Derfor kan det også undre, at jeg har glimmer/paliet toppen liggende i klædeskabet. Toppen blev købt i Lyngby Storcenter umiddelbart før købestoppet satte ind. Brysterne ammede, kroppen havde født. Toppen skulle sætte gang i aftenens fest og dække over fødslen. Men som ofte før var toppen et impulskøb. købt med panik i øjnene og sved på panden.

Og da toppen kom på i et hus i Herlev, var den på ingen måde flaterende. Hverken for arme, mave eller barm. Toppen kom af igen. Den kom altså ikke på den aften for snart to år tilbage, men gjorde det i dag. Godt skjult under en cardigan kunne glimmeret svagt anes og glitre tirsdagen i møde. Og komplimenterne fra kollegaerne var der da også: "Næ, sikke en fin glimmertop" og "Dejligt med glimmer på en tirsdag". 

Gammel top er altså nu taget i brug - for en stund. Den er stadig ikke flaterende uden dækkende cardigan. Men på en kedelige tirsdag, hvor det grå skal piftes op, er selv uformelige glimmertoppe et hit.

1 kommentar:

  1. Hej Marlene,
    Vil bare lige smide dig et hej! Har lige fundet din blog og har slugt den råt fra ende til anden. Sikke et spændende projekt! :) Og så skriver du samtidigt underholdende - win win!

    SvarSlet