mandag den 5. januar 2015

Den lille sorte

Jeg ønsker mig en sort lædernederdel. Det har jeg gjort længe. Nu er jeg gået i købe-exil for en stund, og kan derfor ikke købe noget de næste par måneder. Altså må den sorte lædernederdel blive min til marts (hvis der da ikke er andet og mere nødvendigt, der overgår læder - men det er der jo sjældent). Jeg ved også, hvor jeg skal købe nederdelen. I Second Female - den er kort og stram. præcis som en sort lædernedel skal være.

Årsagen til de næste måneders købestop skyldes, at jeg de seneste måneder har brugt for mange penge. Også jeg har forbrugslede over decembers ødselhed. Alligevel blev der i løbet af efteråret råd til iPad, iPhone, Wegner stol, længe ønsket vægophæng fra HAY, en ego-rejse til Marokko og den meget omtalte Mulberry. Til gengæld er hvert eneste køb velovervejet og foretaget med omhu. Ingen impulskøb, der uanet tapper kontoen - og dette er en væsentlig faktor i efterårets forbrugsfest - jeg har kun købt, når jeg havde råd.  

I 2015 vil jeg nonshoppe et par måneder hist og pist. Købe en enkelt ønsket ting, og så lukke ned for shopperiet igen. Jeg vil endda overveje at købe medlemsskab i Recycle-butikken Resecond, hvor jeg mod en månedlig ydelse kan bytte kjoler i et væk. Jeg har nogle designerkjoler hængende, som godt kunne trænge til en tur i recycle-møllen. Butikken ligger i Jægergaardsgade i Aarhus, og til de af jer, som ikke kender dette fantastiske fænomen, så læs mere på www.resecond.com

2015 skal nok blive et godt år!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar